Molde, betjent mandager 17:00-20:00

megaSun solarium med OxyTan rør.

OxyTan-X er en serie lysrør som har unike anti-age og hudpleie effekter. Tan X Beauty er en helt ny og unik måte å sole seg på som kombinerer en perfekt sommerglød med en effektiv anti-age behandling. I tillegg aktiveres D-vitamin produksjonen. Med Tan X røret har vi kraftig kunnet forbedre balansen på lysrøret ved å senke UVA og øke UVB delen og dermed får man en bedre pigmentering, holdbar, jevnere og penere brunhet.

Kroppens egen naturlige kollagen stimuleres og regenereres ved 633 nanometer som ligger i det røde lysspekteret og TanX Beauty er spesielt aktivt i det området som gir unike anti-age egenskaper og som gir en merkbar forskjell etter bare noen få solinger. Sollys generelt er viktig for vår helse og Tan X Beauty er effektiv i solrørets område fra 280 til 800 nanometer. Dette gir helt unike helsefordeler.

Tan beauty røret er spesielt utviklet for å gi en mye bedre solbruningseffekt samtidig som det rosa lyset stimulerer kroppens naturlige kollagenproduskjon i de dypere lag av huden. Ved å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon får man en merkbar yngre hud. Den blir mykere, glattere og smidigere og krever mindre fuktighet. Med regelmessig soling i Tan X Beauty reduseres de fine linjene og små rynkene, visse arr kan også minske og urenheter i huden forsvinner. Man soler seg på vanlig måte i TanX Beauty solariumet i tillegg til at man får en anti-age behandling og D-vitamin med på kjøpet.